Ansiktsförlamning och nervsmärtor

Jag drabbades av halv ansiktsförlamning, sommaren 2012, med fruktansvärda nervsmärtor och oförmåga att kontrollera mina ansiktsmuskler. Redan under den första Kraniosakrala behandlingen upplevde jag hur jag fick ”kontakt” med delar av ansiktet igen och att smärtorna lättade. Linda tipsade mig om självbehandling som jag kunde göra hemma mellan KST-behandlingarna.

Efter 4 behandlingar kunde jag helt lägga undan mina solglasögon och kontrollera mitt leende igen. Den fruktansvärda nervsmärtan var också borta, liksom bonusen, att jag blev av med några andra besvär ”på köpet” eftersom kroppen samtidigt läkte annat också.

Sandra, Piteå

Tags: , , ,

Kontaktuppgifter

Linda Larsson
Telefon: 070 – 623 37 00
E-post: linda@bodyrecover.se

Besöksadress:
NYGATAN 31 B PITEÅ  (Tiburtzi Terapi i källaren)

Facebook

facebookBodyrecover finns på facebook.

Design by