Om mig

Genom att kombinera olika alternativa behandlingsmetoder har jag skapat BodyRecovery Mix, en unik metod som endast jag erbjuder. Utifrån din kropps behov skapas den optimala behandlingen vid varje tillfälle.

Jag är en av 4 certifierade Kraniosakrala terapeuter norr om Sundsvall. Efter 10 år som Kraniosakral terapeut, valde jag att fördjupa min kunskap med ytterligare 14 dagars avancerad träning och uppdaterad medicinsk forskning. 

Medicinsk Baskunskap, motsvarande 30 universitetspoäng, finns också i min CV. Jag är också leg Grundskollärare och utbildad inom massage och skadesökning, lymfmassage. Därefter gått några kortare kurser också, som inom SuJok och Kinesiologi mm.

FOTO: Sara Lundberg @husetpaprarien

Eftersom fler behöver göra Egenvård i hemmet och förbättra näringsstatus, samarbetar jag med Trendrehab, PRIFE International och FriWay. Använd rabattkod ”BRY” när du beställer från Trendrehab. Då får du min rabatt, oftast 20% 

 

Varför blir vi sjuka? Jag rekommenderar alla att klicka och se på den fantastiska Barbara O´Neill, som förklarar hur det mesta hänger samman.

Några kallar mig för häxa men jag ser mig som en FE. En person som assisterar såväl den Fysiska som den Emotionella kroppen. När vi jobbar på kroppens villkor, kan magiska saker ske. Kroppen vill bli frisk!

Jag heter Linda Larsson och bor i Piteå.

Är medlem i Kraniosakrala Terapeutförbundet.

BodyRecovery har FA-skattsedel.

Välkommen med tidsbokning!

Kontaktuppgifter

Linda Larsson
Telefon: 070 – 623 37 00
E-post: linda@bodyrecover.se

Besöksadress:
NYGATAN 31 B PITEÅ  (Tiburtzi Terapi i källaren)

Facebook

facebookBodyrecover finns på facebook.

Design by