Om mig

Fotografi av Bodyrecovers grundare - Linda LarssonLivserfarenheter har bevisat att olika alternativa behandlingsmetoder fungerat och nyfiket djupstuderar jag de som passar mig, min livsfilosofi och mina besökare. Ofta kombinerar jag metoder för att nå bästa möjliga resultat.

Maten vi äter, luften i andas, tidigare trauman, våra rörelsemönster, återhämtning och kroppens stagnationer är avgörande. Kroppen vill alltid bli frisk och återskapar hälsa när förutsättningar ges.

10 år efter min examen i Kraniosakral terapi, valde jag att än en gång läsa samma utbildning (2020-2022). Då fick jag också 14 fördjupningsdagar och tillgång till senaste forskningen i olika medicinska diagnoser.

I samband med detta tenterade jag även Medicinsk Baskunskap, motsvarande 30 universitetspoäng. 

Jag deltar i olika evenemang och håller även egna föreläsningar/utbildningar, för att bidra till ökad kunskap om kroppens egna självläkning.  Den Långtidsfriska människan bor i oss alla, om vi ger den rätt förutsättningar.

Några kallar mig för häxa men jag ser mig som en FE. En person som assisterar såväl den Fysiska som den Emotionella kroppen. Jag heter Linda Larsson och bor i Piteå.

Kontaktuppgifter

Linda Larsson
Telefon: 070 – 623 37 00
E-post: linda@bodyrecover.se

Besöksadress:
Prästgårdsgatan 66
941 37 PITEÅ
(Två hus från Godishuset)

Postadress:
S. Pitholmsv. 2
941 43 PITEÅ

Facebook

facebookBodyrecover finns på facebook.

Design by