Knä och rygg mirakulöst bra

Träffade Linda första gången igår och sökte hjälp för mitt knä som var svullet och värkte hemskt och jag kunde inte gå normalt på det. På kvällen var min kropp som överkörd av en buss och värken i knät var så hemskt att jag höll på att avlida. På morgonen vaknar jag för första gången på länge och har inte ont i korsryggen som jag haft i minst 6 mån. Otroligt! Och knät var mycket bättre och svullnaden hade lagt sig. Kändes helt magiskt! Idag har jag kunnat gå mycket bättre och min värk i ryggen känns nästan inte alls. Makalöst är det och detta bara efter en enda behandling. Saknar ord som kan beskriva min glädje och tacksamhet. Mirakel-kvinna är mitt ord 

Teresia Mutka

 

Kontaktuppgifter

Linda Larsson
Telefon: 070 – 623 37 00
E-post: linda@bodyrecover.se

Besöksadress:

Prästgårdsgatan 66 PITEÅ (Gavelingången mot Godishuset)

Facebook

facebookBodyrecover finns på facebook.

Design by