Tre berättelser i en.

Min första kontakt med Linda / Bodyrecover var för snart ett år sedan då jag sökte hjälp för min dotters migrän. Jag hade ingen aning om vad behandlingen skulle innebära men eftersom min dotter led av migrän 2-3 dagar/vecka så letade jag desperat efter alla möjligheter som skulle kunna hjälpa henne att bli frisk.

Redan efter första behandlingen blev migrän anfallen färre och idag, efter tre behandlingar har hon nästan aldrig migrän, helt otroligt!

Jag har också blivit behandlad av Linda. Ena gången hade jag så ont i huvud, nacke och rygg. Jag kunde knappt röra mig och varken liniment eller värktabletter hjälpte. När Linda behandlat mig  i ca en timme ställde jag mig upp och smärtan var försvunnen, fantastiskt. Jag skulle inte trott på det om jag inte upplevt det själv!

Under julen fick jag enorm smärta i bröstbenet, jag fick svårt att andas och åkte upp på akuten där jag tillslut fick diagnosen inflammation i brosket i bröstmuskeln. Jag fick starka värktabletter och antiinflammatorisk medicin utskrivet, som jag genast började äta. Värken blev bättre men långt ifrån bra. Därför sökte jag upp Linda som gav mig en behandling. Hon upptäckte (fråga mig inte hur) att felet låg i ena skulderbladet och hon fick ännu en gång smärtan att försvinna. Mina mediciner åkte i soporna, för vem behöver mediciner när man har en Linda?  Hädanefter kommer jag att kontakta Linda före läkaren, jag tror mer på henne!

Jag rekommenderar alla, min familj, mina vänner och släktingar att besöka Linda då de har värk. Det tycker jag är det bästa betyget man kan få, för jag vill dem väl och jag är säker på att Linda kan hjälpa dem.

Dessutom är Linda ödmjuk, engagerad och har en underbar personlighet som gör hennes behandlingar naturliga och avslappnande.

/Jenny

Tags: , , , , , , , , ,

Kontaktuppgifter

Linda Larsson
Telefon: 070 – 623 37 00
E-post: linda@bodyrecover.se

Besöksadress:

Prästgårdsgatan 66 PITEÅ (Gavelingången mot Godishuset)

Facebook

facebookBodyrecover finns på facebook.

Design by