Kraniosakral behandling rekommenderas!

Jag är en 39-årig kvinna som har levt med smärta i olika former och varianter i stort sett hela mitt vuxna liv.

Diagsnoser jag har:

EDS (Ehler-Danlos syndrom)

IBS

Endometrios

Wiplash

Neurodysfunktionellt smärtsyndrom

Läkarna skakar på huvudet, säger att det inte finns mycket att göra annat än att smärtlindra så gott det går…

När jag träffade Linda första gången var är jag var i ett av mina värsta skov någonsin… I två månader hade jag haft kroniskt krampande muskler i nacke och rygg med kraftig yrsel och svimningar som följd…förutom smärtan då… Muskelavslappnande och smärtlindring mildrade lite, men då det var som värst så kunde jag inte ens sitta upp utan att svimma…

Redan efter första träffen så började det vända… Efter tre gånger så var jag tillbaka i mitt ”normala” smärttillstånd, vilket inte heller  är trevligt, men det är iallafall uthärdligt.. Nu har jag gått flertalet behandlingar hos Linda och jag blir bättre och bättre. Orkar mer och mer. Och det bästa av allt, gör jag för mycket eller att jag av någon annan anledning blir sämre i kroppen så fixar hon det.  Jag känner hur alla kotor och leder läggs på plats mjukt och försiktigt, helt utan smärta.

Även om jag vet att det inte finns några garantier så rekommenderar jag varmt Kraniosakral terapi, Linda och Bodrecover. Jag har provat m å n g a olika behandlingar innan och ingen har funkat ens i närheten så här bra. Och då min kropps nervsystem är knäppt (skickar ut smärtsignaler hela tiden) och att jag reagerar så oerhört starkt på minsta lilla grej, så är det extra bra att den här behandlingen inte gör ont alls och att Linda är helt suverän på att läsa av min kropp vad den behöver och klarar av för stunden.

Tags: , , , ,

Kontaktuppgifter

Linda Larsson
Telefon: 070 – 623 37 00
E-post: linda@bodyrecover.se

Besöksadress:
NYGATAN 31 B PITEÅ  (Tiburtzi Terapi i källaren)

Facebook

facebookBodyrecover finns på facebook.

Design by