Foglossningarna är borta!

1997 fick jag besvärande foglossningar under graviditeten. Därefter var de hanterbara men jag kände av dem när jag åkte slalom, spelade innebandy eller sprang. Efter ännu en graviditet (2010) blev besvären värre, både under graviditeten och efteråt. Jag hade väldigt ont och besvärades av vissa rörelser veckan innan mens och själva mens-veckan, alltså stora bekymmer under 2 av 4 veckor/månad. Under de besvärande veckorna kunde jag inte ta långa promenader eller träna över huvudtaget.

Efter några behandlingar hos Linda / Bodyrecover,  är mina bekymmer med foglossningarna helt borta. Jag går långa promenader, springer, åker slalom och spelar innebandy helt utan bekymmer, oavsett vilken vecka det är under månaden.

Tack Linda!

// LOTTA

Tags: , ,

Kontaktuppgifter

Linda Larsson
Telefon: 070 – 623 37 00
E-post: linda@bodyrecover.se

Besöksadress:

Prästgårdsgatan 66 PITEÅ (Gavelingången mot Godishuset)

Facebook

facebookBodyrecover finns på facebook.

Design by