Investerar i min hälsa

”Jag imponeras av hur Linda, så värdigt, mjukt och följsamt kan avläsa och samarbeta med min kropp. Hennes olika behandlingstekniker hittar och bearbetar ursprungsproblemen, inte bara de kroppsliga symptomen.

På behandlingsbänken infinner sig frid i kropp och sinne. En mycket behaglig känlsa som jag bär med mig därifrån.

Mitt jobb är kantat med monotona arbetsställningar (kontorsmiljö) och hög arbetsbelastning (många arbetstimmar). Innan KS:ens tid hade jag ständigt värk. Numera investerar jag en timme var 6:e vecka i ett besök hos Bodyrecover för att få en genomgång av mina kroppsliga utmaningar. Behandlingarna har fixat såväl besvärande nacke / rygg som smärtande armbåge och knä. Jag mår bättre och presterar bättre.

Rekommenderas!”

Peter Strand, VD Kompetenslaget AB

www.kompetenslaget.se

 

Tags: , , , , , ,

Kontaktuppgifter

Linda Larsson
Telefon: 070 – 623 37 00
E-post: linda@bodyrecover.se

Besöksadress:

Prästgårdsgatan 66 PITEÅ (Gavelingången mot Godishuset)

Facebook

facebookBodyrecover finns på facebook.

Design by