Känner ingen smärta

Jag började dagen med att ta två tabletter med muskelavslappnande och smärtstillande i kombination med Alvedon, detsamma till lunch och middag för att kunna gå, stå och arbeta. Jag hade diskbråck, ett stort bråck och två mindre i ryggens sista kotor. Efter ett par besok hos Linda så kunde jag inte bara gå, stå och arbeta utan smärta, jag kunde göra detta utan att ta en enda smärtlindrande tablett. Jag tror på människan, men jag hade svårt att tro att mina diskbråck kunde åtgärdas, efter det att jag sett på röntgenbilden av min rygg. Idag vet jag inte vad jag ska tro, men jag känner ingen smärta.

Med vänliga hälsningar

Emeli Lundström emelie@curatibi.se

Föreståndare Vägvisare Gård

Tags: , , ,

Kontaktuppgifter

Linda Larsson
Telefon: 070 – 623 37 00
E-post: linda@bodyrecover.se

Besöksadress:
NYGATAN 31 B PITEÅ  (Tiburtzi Terapi i källaren)

Facebook

facebookBodyrecover finns på facebook.

Design by