Svanskotan är A och O för hälsa!

Under den KranioSakrala utbildningen fick vi lära oss att vår svanskota är  A och O för kroppens välbefinnande. Vår lärare Jörgen Tranberg, liknade vår svanskota med ekorrens svans. Med väl fungerande svans är ekorren helt fantastisk på att svinga sig mellan träd, upp och ner i rasande takt. När svansen är skadad, tappar ekorren viss del av balans, hastighet och orienteringsförmåga och blir därför ett enkelt byte för rovdjur – om den inte dör av ett misslyckat hopp dessförinnan.

Människor får ofta problem när svanskotan hamnat tokigt.  Det som händer, är inte att vi blir uppätna, utan att vi får följdproblem i kroppen. På sikt ”skapar” den trasiga / felställda svanskotan t.ex. diskbrock (ofta i ländryggen och eller nacke) yrsel, huvudvärk/ migrän, problem med tarmarna – både att den är hård eller lös, ofta växlande. Troligtvis får man så småningom problem med axlar och därefter problem i bröstryggen. Svanskotan kan också vara orsaken till ofrivillig barnlöshet och besvärande tinnitus!

Självklart är det möjligt att assistera kroppen till läkning av svanskotan och eventuell följdproblematik som uppkommit. Kroppen vill bli frisk och smärtfri!

 

Känner att jag vill poängtera att kunden har kläderna på när jag assisterar svanskotan. Vidare vill jag skriva, att vi alla har stött vår svanskota några tillfällen under våra liv och att det finns stora möjligheter att kroppen kunnat korrigera den själv. Jag väljer att inte vara alltför detaljrik i min förklaring här och nu, utan ber den som har funderingar eller frågor, att kontakta mig via mail eller telefon.

Välkommen!

Tags: , , , , , , ,

Kontaktuppgifter

Linda Larsson
Telefon: 070 – 623 37 00
E-post: linda@bodyrecover.se

Besöksadress:
NYGATAN 31 B PITEÅ  (Tiburtzi Terapi i källaren)

Facebook

facebookBodyrecover finns på facebook.

Design by