Vaccinera eller inte! (uppdaterad med 4 informativa filmer)

Efter att jag ”nördat in mig” kring vaccinationer, känner jag det som en skyldighet att föra kunskapen vidare.

  • Har någon av er någonsin läst en bipacksedel till ett vaccin och vad det står för vanliga biverkningar kring vaccinationerna ?
  • Visste ni att de flesta vaccinationer innehåller Tiomersal – ett annat ord för utblandat kvicksilver?

Kvicksilver sprutar vi alltså rakt in i blodet… och inte är det bara kvicksilver, utan även andra tungmetaller och bl.a. mjölkproteiner,  (som så många är överkänsliga mot numera. Sammanträffande?).  Här är den senaste filmen om 4 av de giftiga ämnena som skadar hjärnan och immunsystemet.

Olika sk. autoimmuna sjukdomar såsom astma, allergier, MS, reumatiska sjukdomar och artrit blev explosionsartat vanligare efter massvaccineringens början i 50-talets Sverige. Autistiska barn är betydligt fler i de delstater i USA som har fler vaccinationer i sitt vaccinationsprogram, vilket knappast är en tillfällighet.  Norska staten har erkänt att kikhostvaccinet gjorde att norska barn fick allvarliga biverkningar. Narkolepsi är en biverkning av Svinifluensavaccinet och även Gardasil-vaccinet, som också lett till döden (se klipp 11 i Linda Karlströms föreläsning som finns längre ner på sidan).

En nära vän varnade mig för vaccinations-biverkningar och gav mig artiklar att läsa osv innan vi skulle vaccinera vårt första barn. Jag läste på och frågade BVC-personalen om dessa påståenden, som viftades bort, som svammel, bluff och båg. Som förälder var det det enda rätta att ge barnet vaccinering, om inte annat för att förhindra att nya epidemier av barnsjukdomar skulle bryta ut. Att jag lyssnade på dem ångrar jag djupt idag! Det är fler än jag som ångrar mig, världen över. I USA har det uppmärksammats att ”Shaken Baby Syndrome” och plötslig spädbarnsdöd har ett samband med vaccinationerna och forskning tyder även på att Autism, ADHD osv har ett samband med vaccinationerna. Se klippet Vaccine Nation. En annan mycket informativ och gripande film är Shots in the dark. 

Jag kan med relativt hög säkerhet säga, att den andra av våra döttrar drabbades av en märklig, vaccinationsrelaterad sjukdomstid efter två av sina vaccinationer. Därefter har hon inte fått ytterligare vaccin. Min äldre dotter har under många år lidit av CRPS, ett mycket smärtsamt tillstånd, där hjärnan skickar ut felsignaler i form av smärta. Idag när jag ser i backspegeln, kom det första smärtskovet strax efter en vaccination vid 6 års ålder.

Jag väljer att vara en av dem som ber föräldrar att läsa på ordentligt, så att de vet vilka risker det finns med vaccinationer.  Jag länkar här till en mycket informativ föreläsning av Linda Karlström. Se den! Börja med att se del 12, 11 och 13 om du inte har tid eller lust att sätta dig in i hela föreläsningen. Hon tipsar om många läsvärda böcker också.

Föreläsaren, Linda Karlström, har en internet-sida också, där det finns mycket mer att läsa och se om vaccinationer.

 Innan du vaccinerar dig eller dina barn, skaffa kunskap så att du vet vad du utsätter dig / ditt barn för!

OM ditt barn blivit / blir sjukt av vaccinationen, finns alternativa behandlingsmöjligheter. Dock först när barnet fyllt 8 år, enl Svensk lag. Själv är jag intresserad av att komma i kontakt med familjer som, liksom min, drabbats av vaccinationsskador. Eftersom olika alternativa behandlingar hjälpt mina flickor att bli friska, finns det hopp om att era barn / anhöriga – eller du själv, kan återfå ett liv i bättre hälsa och där är jag gärna med och assisterar eller rekommenderar terapeuter som finns i din närhet eller som har ytterligare fördjupade kunskaper kring vaccinationer.

 

 

Tags: , , , , ,

Kontaktuppgifter

Linda Larsson
Telefon: 070 – 623 37 00
E-post: linda@bodyrecover.se

Besöksadress:
NYGATAN 31 B PITEÅ  (Tiburtzi Terapi i källaren)

Facebook

facebookBodyrecover finns på facebook.

Design by